egy románc kezdete

2021.11.10. 11:20

Gianni Annoni elárulta, milyen szöveggel vette le a lábáról Debreczeni Zitát

Gianni és Zita 2015-ben vállalták fel először a nyilvánosság előtt is kapcsolatukat, a műsorvezető pedig most azt is elárulta követőinek, milyen szöveggel írt rá Zitára annak idején.

Budapest, 2013. március 18. Gianni Annoni televíziós mûsorvezetõ az M1 televíziós csatorna Ridikül címû nõi beszélgetõs mûsorában, az MTVA gyártóbázisának 7-es stúdiójában. MTVA Fotó: Zih Zsolt

Forrás: MTVA / Zih Zsolt

Fotó: Zih Zsolt

Gianni és Zita 2015-ben mutatkoztak együtt először párként. A szerelmesek már az elején megfogadták, hogy nem kapkodnak el semmit: Gianni többször is azt nyilatkozta, hogy bár nagyon szeretne családot, megfontoltan választ társat maga mellé, a válás ugyanis nála szóba sem jöhet.

Gianniék végül 2017 telén összeházasodtak, kisfiuk, Gianfranco Máté pedig 2020 szeptemberében született meg.

Zita és Gianni már hét éve, hogy egy párt alkotnak, pontosabban hét évvel ezelőtt volt az első, Gianni által kezdeményezett üzenetváltásuk. Az ötvenéves műsorvezető most abba is beavatta követőit, milyen szöveggel írt rá a gyönyörű hírességre – szúrta ki a Life.hu.

„7 évvel ezelőtt egy ilyen értelmes üzenettel tudtam levenni a lábáról a mostani és egyetlen feleségemet!”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!