Bulvár-celeb

2021.07.30. 20:57

Kilakoltatták Varga Viktort – elmondta, mi történt

Varga Viktornak és párjának csütörtökön hajnalban, egy második világháborús bomba miatt kellett elhagyni az otthonát.

Forrás: Bors

A hatóság intézkedése szerint, a 13. kerület egy részét lezárták és a lakókat felszólították, hagyják el otthonukat, a napokban talált ötszáz kilogrammos robbanószer miatt, amit csak a helyszínen tudtak hatástalanítani. Varga Viktor és szerelme is érintettek voltak az ügyben, így ők is kénytelenek voltak elhagyni a lakást.

Ez az a robbanószerkezet, ami miatt sokaknak költznie kellett
Fotó: Bors

 

„Szóltak már napokkal korábban, hogy el kell menni otthonról, de azért ma reggel elgondolkodtunk rajta, hogy inkább maradunk és egy bombán alszunk tovább” – kezdte a Borsnak a tőle megszokott fanyar humorral az énekes, majd további részleteket osztott meg Instagram oldalán. „Komolyra fordítva a szót,

ha nem hagytuk volna el a lakást, a rendőrök intézkedtek volna. Mindenhova becsöngettek és ellenőrizték, hogy üresek-e a lakások.

Reggel hétkor autóba ültünk a párommal, és egy titkos tóhoz hajtottunk, ahol lefeküdtünk a fűbe és aludtunk tovább” – mesélte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában