Bulvár-celeb

2021.07.24. 15:34

Ennyi volt, Fekete Dávid nagyon rossz hírt kapott a börtönben

Már a válópere miatt is bíróság elé kell állnia a jelenleg börtönben raboskodó énekesnek.

Forrás: Bors

Fekete Dávidnak hamarosan Regina szemébe kell néznie a tárgyalóteremben. A békéltető tárgyalást ugyanis akár már szeptemberben megtarthatják. Az ikrekkel magára maradt édesanya több mint három hónapja beadta a válókeresetet, ám a Blikk megtudta, hogy bár Dávid a börtönben megkapta a válási papírokat, nem reagált.

„Ellenkérelem nem érkezett az alperestől, most az első, perfelvételi tárgyalás időpontját várjuk, ahol személyesen is előadhatja, hogy egyetért-e a válással vagy sem„

– tudta meg a lap meg dr. Pikali Petrától, Regina jogi képviselőjétől, aki hozzátette: ügyfelével bíznak abban, hogy sikerül megegyezni az első tárgyaláson, máskülönben hosszú eljárásnak néznek elébe.

Elkerülhetetlen a találkozás

„A személyes megjelenés kötelező az első tárgyaláson, még akkor is, ha az alperes kényszerintézkedés alatt áll. Dávidot bilincsben, őrök kíséretében fogják kihozni a börtönből, avagy a Covid ideje alatt már alkalmazott Skype-os megoldást is választhatja a bíróság” – magyarázta a részleteket Regina ügyvédje.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában