Bulvár-celeb

2021.05.31. 23:00

Hatalmas összeget gyűjtött a TV2 a koronavírus árvái és félárvái számára

Látványos gálaestet láthattak a tévézők, nagyon sokan támogatták a kezdeményezést.

Újra képernyőn volt a TV2-n a CSR Hungary-díjas adománygyűjtő gálaműsor, a Neked énekelek.

A tavaly debütált televíziós produkció ezúttal a koronavírus árvái és félárvái számára gyűjtött felajánlásokat.

Fotó: TV2

A műsorban fellépett – többek közt – Demjén Ferenc, Pápai Joci, Tóth Gabi, Charlie, Tóth Vera, Miklósa Erika, Balázs János, Radics Gigi, Leslie Mándoki, Janicsák Veca, Caramel, Palya Bea, Gryllus Dorka, Kulka János, az Attraction árnyszínház, a Dancing With The Stars táncosai pedig őrült show-t varázsoltak a képernyőre. Az ének iskolája és a Sztárban Sztár +1 kicsi sztárjai a Madách Színház gyerekszínészeivel kiegészülve adták elő Caramel slágerét, színpadon volt a Cotton Club Singers, a Margaret Island, Király Linda, Tolvai Reni, Wolf Kati, Majka, Curtis és Nika is.

Az Irie Maffia a Ladánybene 27 népszerű slágerének feldolgozásával lépett színpadra. Gabriela Spanic a gyermekek iránti szeretetéről mesélt, és elárulta: nagyon reméli, hogy rengeteg gyermek álma válik ma valóra:

A TV2 végül 101 millió 824 ezer forintot gyűjtött a TV2 a koronavírus árvái és félárvái számára.

Minden produkciót visszanézhet itt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!