Bulvár-celeb

2021.05.21. 12:50

Elolvadtunk – Freddie megmutatta kislányát

Az énekes nagyon ritkán enged betekintést a magánéletébe, az Instagramján is mindössze két bejegyzése volt az elmúlt időszakban: az egyikben a nagymamájától búcsúzott, a másikban pedig elárulta, hogy apa lett.

Fehérvári Gábor Alfréd - Freddie - A 2016-os A Dal győztese

Forrás: Origo

„Fél év, két poszt. Ez voltam én az elmúlt időszakban... Ebben a két bejegyzésben életem legfájdalmasabb majd legboldogabb hírét osztottam meg veletek... Senkinek nem kívánom azt az együttest, hogy életének egyik, ha nem a legmeghatározóbb szerette éppen csak, de ne tudja kezében tartani azt a kincset, akit közel négy hónapja életünk közös értelmének tartunk...” – kezdte új bejegyzését.

Még annál is nagyobb boldogság a kislánya, mint előre gondolta
Fotó: Médiaklikk / MTVA

„Meséltek már nekem arról, hogy minden megváltozik majd, ha ránézek... Tényleg így van, de valamire nem számítottam... Milyen lesz ha ő néz rám, ha felismer, és elmosolyodik... Éteri borzongás fog el, amikor ez történik, és végtelenül hálás vagyok, amiért minket választott.

Hálás vagyok az érzésért, ha ránézek magamat látom, aztán pedig az egyetlen embert, aki mellett el tudom képzelni az életem...

S mindeközben végtelenül szomorú, mert a Mama nem láthatta a őt, nem tarthatta kezében. Bár ha jobban belegondolok, talán mégis... Amiben én hiszek, aszerint bizony itt van, és lát minket, mosolyog rajtunk, boldog... Hogy úgy szeretünk valakit ahogy ő szeretett minket... Ott van a kiságy mellett minden altatásnál, sőt, ahogy ismerem őt, elalvás előtt mindannyiunk kezét fogja... mert ő ilyen... én is ilyen szeretnék lenni...” – írta Freddie, és új képeket is mutatott a babáról, amit az Origo vett észre.

A képet ITT tudja megnézni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában