Meghalt Ibrahim Dossey

<p>Kedd&#160;reggel elhunyt a román labdarúgó élvonalban szereplő Pandurii Târgu Jiu ghánia kapusa, Ibrahim Dossey. A 36 éves labdarúgó halálát a szív műkődésének leállása okozta.</p>

Dossey három hónappal ezelőtt súlyos küzúti balesetet szenvedett, komába esett, és csak három héttel ezelőtt tért magához. Úgy tűnt, állapota javul, azonban kedd reggel szervezete „feladta a harcot”. A ghánai születésű kapus egészségi állapotának javulását szolgálta volna, ha egy bécsi klinikán, sokkal jobb körülmények között kezdte volna a felépülést. Erre már nem fog sor kerülni, bár a román labdarúgó „aranycsapatának” több egykori játékosa (Hagi, Popescu, Dan Petrescu, Lacatus) is jelezte, gyűjtési akciót szerveznek, a kórházi költségek fedezésére. Dossey hat évvel ezelőtt került Romániába. Több éven keresztül a másodosztályos FCM Targoviste csapatát erősítette, majd a Rapid és a Barssói FC játékosa volt. Az utóbbi két idényben a Gorj megyei együttes hálóőre volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!