Fellebbezett a Rapid

<p>Kedd délután benyújtotta fellebbezését a Bukaresti Rapid labdarúgó–egyesület képviselője a román szövetség (FRF) fellebbviteli bizottságának, melyben kérik, vizsgálják újra a fegyelmi bizottság döntését, melynek után a giulesti–i klub elvesztette 3–0–ra a Steaua elleni bajnoki mérkőzést.</p>

„Remélem jóváhagyják panaszunkat. Ha úgy döntenek, hogy a fegyelmi bizottság helyesen járt el, akkor sem adjuk fel, harcolni fogunk az igazságért” – mondta Nicolae Manea, a Rapid technikai igazgatója.

A Rapid az „öngyűjtó ügyként” híressé vált esetet szeretné tisztázni. Mint ismeretes, Alexandru Deaconu bíró a Rapid – Steaua mérkőzést 1–0–ás hazai vezetésnél azért fújta le, mivel egyes szurkolók különböző tárgyakkal dobáltak a pályára, egy öngyűjtó pedig a sípmester fejét is eltalálta. A FRF fegyelmi bizottsága egy hét után döntött úgy: a Rapid összesen 53 500 lej bírságot kell fizessen, zárt kapuk mögött kell játszon hazai mérkőzéseket, a 1–0–ás eredményt pedig törlik, és zöld asztalnál a Steaua nyer 3–0–ra.

A Rapid vezetői azzal is kiegyeznének, ha a mérkőzést 0–0–ás állástól újrajátszanák.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!