Csütörtöktől vízilabda Euroliga

<p>Csütörtökön megkezdi szereplését a vízilabda Euroligában a román bajnok Nagyváradi Leonardo VSK: első ellenfele a – D csoportban szereplő csapatokat fogadó – ZF Eger lesz, de nem csupán ezzel az egy erős ellenféllel kell szembenézniük a váradiaknak: sorban következik majd a spanyol Barcelona, a horvát Sibenik, a német Spandau és a szlovák Kosice.</p>

A Bukaresti Dinamo az A csoportba került az olasz Leonessa, a szerb Novi Sad, a görög Panionisz, a házigazda Marseille és a szlovén Koper társaságába. A másik euroligás magyar gárda, a Honvéd a montenegrói házigazda Herceg Novinál vendégeskedik. A LEN Kupában most rendezik az első kvalifikációs fordulót, s a Hajós uszodában biztosan illik továbblépnie az Újpestnek, illetve a szintén odahaza pólózó Szegednek is majdhogynem kötelező az élen végeznie a „foghíjas”, csupán három gárdát felvonultató csoportjából, jóllehet a Bukaresti Steaua nem lebecsülendő rivális.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!