ERDON Országos hírek

2010.02.13. 10:41

Román állampolgár halt meg Apagynál

<p>Egy 30 éves román állampolgárságú férfi vesztette életét abban az angol rendszámú terepjáróban, amely szombaton hajnali 6 óra előtt a 41-es főúton a magyarországi Apagy magasságában ütközött egy szemben közlekedő helyközi autóbusszal.</p>

A rendőrségi vizsgálat adatai szerint a Vásárosnamény irányába haladó jobbkormányos terepjáró a jeges útburkolaton csúszott meg. A sofőr a helyszínen meghalt, a buszon nyolcan szenvedtek könnyű sérüléseket.

Az elhunytat a szemtanúk először hosszú haja miatt nézték nőnek, a tévedést a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei rendőrség helyszíni szemléje tisztázta.

A buszban hét utas és a sofőr könnyebben sérüléseket szenvedtek. A műszaki mentéshez szükség volt a nyíregyházi tűzoltókra. A körülményeket a rendőrség műszaki szakértő bevonásával vizsgálja. Az anyagi kár több millió forint.

Információink szerint szintén a 41-es úton egy másik terepjáró is balesetet szenvedett. A vezetője egy román állampolgárságú férfi, aki egy durrdefekt következtében elvesztette uralmát a gépjármű felett, és az úttest melletti árokba borult. A férfi nem sérült meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!