ERDON Országos hírek

2017.10.23. 13:32

Nyertes nyugtalottószámok

Október 22-én újabb nyugtalottó-sorsolást tartottak, amelyben a szeptember 1–31. között kiadott nyugták voltak érintettek.

Október 22-én újabb nyugtalottó-sorsolást tartottak, amelyben a szeptember 1–31. között kiadott nyugták voltak érintettek.

A sorsolás alapján a nyertes nyugták azok, amelyeket 2017. szeptember 15-én adtak ki 569 és 569,99 lej közötti értékben. A nyereményalap 1 millió lej, amelyet legtöbb száz személy között osztanak ki. Abban az esetben, ha több mint száz nyertes lesz, újabb sorsolást fognak szervezni, amely során meghatározzák azt a száz személyt, akik nyereményben részesülnek. A sorsolás eredménye a pénzügyminisztérium, az adóhivatal és a lottótársaság honlapján tekinthető meg 30 napon keresztül. A nyeremény felvételére vonatkozó kérvényt a nyugta eredetijének és a személyi igazolvány másolatának beadásával a sorsolástól számított 30 napon belül lehet letenni a területi adóhatóságnál. A kérvény igényelhető annál az adóhatóságnál, amelyen a nyertes nyugtalottót leteszik, vagy letölthető a www.mfinante.ro honlapról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!