ERDON Országos hírek

2018.08.31. 13:26

Iaşi: A TAROM elbocsátotta azt az alkalmazottját, aki ittasan jelent meg a munkahelyén

Elbocsátotta a TAROM azt az alkalmazottját, aki július 24-én ittas állapotban jelent meg a munkahelyén - közölte pénteken a légitársaság az AGERPRES hírügynökséggel.

Elbocsátotta a TAROM azt az alkalmazottját, aki július 24-én ittas állapotban jelent meg a munkahelyén - közölte pénteken a légitársaság az AGERPRES hírügynökséggel.A TAROM műszaki osztályának alkalmazottja 2018. július 24-én ittasan jelent meg a munkahelyén. A TAROM közleménye szerint az alkalmazott egyik repülőnél sem végzett munkát aznap, és az ezt követően elvégzett ellenőrzések során megbizonyosodtak, hogy a TAROM egyetlen gépe esetében sem sérültek a biztonsági szabályok. Az alkalmazott engedélyét már másnap bevonták, és azóta nem fejtett ki semmiféle tevékenységet a légitársaságnál - szögezi le a TAROM, amely szeptember elsejei hatállyal szerződést bontott a szóban forgó személlyel.

A közlemény azt is leszögezi, hogy a TAROM gépeit nem egy személy, hanem egy egész műszaki csapat ellenőrzi. A iaşi-i eset sajnálatos, és nem jellemző a TAROM műszaki osztályára. Mi több, a TAROM társaság a lehető leggyorsabban intézkedett egyrészt annak kiderítésére, hogy milyen tevékenységeket fejtett volt alkalmazottunk, másrészt hogy megszüntesse a munkaviszonyt a szóban forgó alkalmazottal. A TAROM zéró tolaranciát mutat az ilyen esetekkel szemben - olvasható a légitársaság közleményében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!