ERDON Országos hírek

2008.03.13. 09:55

Drágább lesz, mégis többen jönnek

<p>A turisztikában dolgozó szakemberek szerint az idén mintegy öt százalékkal többen fognak a román tengerpartra látogatni a főszezonban a tavalyi évhez képest, annak ellenére, hogy a szállásárak körülbelül hét százalékkal fognak emelkedni az idén.</p>

Corina Martin a Turizmus Fejlesztésének és Promoválásának Szövetsége elnöke elmondta: "a hoteltulajdonosok 5-7 százalékos emelést jelentettek be. Nem hiszem, hogy csak az ártól függne az, ha valaki úgy dönt, hogy a vakációt a román tengerparton tölti. Minket a szolgáltatás minőségének, illetve a célállomás vonzerejének növelése kell foglalkoztasson - jelentette be Corina Martin, aki biztosított mindenkit afelől, hogy erőfeszítések történnek arra, hogy a nyári évad elején és végén a helyi hatóságokkal együttműködve nagyszabású rendezvényeket szervezzenek annak érdekében, hogy még vonzóbb legyen a román tengerpart a túristák számára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!