ERDON Országos hírek

2011.07.13. 09:26

A Román Posta bezárja 450 alegységét

A Román Posta folytatja hálózata átszervezését, 450 alegységet bezár, amivel 1400 állás átszervezése jár, miután idén már 900 egységet bezárt, a hálózat most 6100 hivatallal működik.

A hálózatátszervezés újabb szakasza 402 alegységet és 47 falusi gépesített hivatalt érint – jelentette be kedden az állami vállalat. Dan Neagoe vezérigazgató elmondta, hogy az átszervezés második szakaszában némely állások megszűnnek, a személyzetet pedig a vállalat más egységeibe fogják beosztani, mint amilyen a Román Posta által létrehozandó banki társaság vagy a biztosító társaság. A Román Posta tervezi, hogy 2012-től pénzügyi és bankszolgáltatásokat vezet be a nagyközönség számára, sőt, saját banktársaság létrehozására is gondolnak egy bankkal közös vegyes társaságot hoznának létre, a társaság hálózatában terjesztenék a termékeket és szolgáltatásokat, és saját személyzettel egy vagy több hitelintézményt létesítenének.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!