ERDON Helyi sport hírek

2012.02.20. 07:59

Pontos siker Bányán

A végelszámolást tekintve, győzelemmel felérő döntetlennel (28–28) zárt a – táblázatban tegnapig 22 ponttal második – Nagybányai Minaur otthonában a – rangadóig 24 pontot gyűjtött – Nagyváradi VSK a másodosztályú férfikézilabda-bajnokság vasárnap játszott mérkőzésén.

A végelszámolást tekintve, győzelemmel felérő döntetlennel (28–28) zárt a – táblázatban tegnapig 22 ponttal második – Nagybányai Minaur otthonában a – rangadóig 24 pontot gyűjtött – Nagyváradi VSK a másodosztályú férfikézilabda-bajnokság vasárnap játszott mérkőzésén. Bár a vendéglátó bányaiak már héttel is vezettek, szünetre sikerült a hátrányt – csak – három gólosra (16–13) lecsökkenteniük a váradiaknak. Szünet után a vendégek játszottak jobban, és ez gólokban is megmutatkozott, így a 45. percben 21–21-nél sikerült számukra az egyenlítés. A sorozatos gólváltásnak betudhatóan 28–28-ig fej-fej mellett haladt a két csapat, amikor a vendégek vezethették az utolsó támadást, ám az eredménytelenül zárult, viszont az egy pontnak is legalább annyira örülhetnek, mint egy minimális sikernek, miután a táblázaton megmaradt a két együttes közötti kétpontos különbség. A váradi alkulat összeállítása: Bistrean, Leu – Luca, R. Farcaş 5, Papuc, Maxim 2, Macovei 3, Iştoc, Avram 3, A. Farcaş 11, Sava, Mincan, Scripnic, Radu 4.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!