ERDON Helyi sport hírek

2008.03.09. 18:16

Megleckéztette az Otchim a Nürnberget

<p>Ismét felcsillantak a remények az Oltchim Rm. Valcea női kézilabda–csapat portáján: Gheorghe Tadici együttese a Bajnokok Ligája középdöntőjének 5. fordulójában megleckéztette hazai pályán a Nürnberg csapatát.</p>

Amennyiben a csoport másik mérkőzésén az eddig veretlen és csoportelső Győri ETO győzni tud a Lada Togliatti ellen, úgy az utolsó forduló nagyon érdekes lehet. Az Oltchim ugyanis hazai pályán fogadja a győrieket, az oroszok pedig a német Nürnberget fogadja majd jövő héten. Ha a románok győzni tudnak, akkor az 1. csoport második helyén végeznek, és a kupasorozat elődöntőjébe kvalifikálják magukat.

Hatalmas sikert ért el a Brassói Rulemntul is a Kupagyőztesek Európa Kupájába: a Krim Ljubljana otthonában szerzett előnyt a visszavágó előtt.

A férfiaknál a Chellenge Kupa tavalyi győztese, a Resicai UCM jóü úton halad affelé, hogy megvédje címét: a fehérorosz Arkatron Minsk otthonában győzött a negyeddöntő első mérkőzésén.

Eredmények

Női kézilabda

Bajnokok Ligája, középdöntő, 1 csoport, 5. forduló

Oltchim – Nürnberg 39–27

 

KEK, negyeddöntők, első mérkőzés

Krim Ljubljana – Brassói Rulmentul 27–29

 

Challenge Kupa, negyeddöntők, első mérkőzés

Konstancai Tomis – Dunărea Brăila 25–23.

 

Férfi kézilabda

 BL, középdöntő, 4. csoport: Pick Szeged – Celje 20–19

 

KEK, negyeddöntők, első mérkőzés

Kolding  – MKB Veszprém 29–31

 

Challenge Kupa, negyeddöntők, első mérkőzés

Arkatron Minsk – Resicai UCM 29–31

Benfica – Temesvári Poli 32–22

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!