ERDON Helyi sport hírek

2011.12.13. 07:56

Lábtenisz: bajnok lett a Tengo!

Nagyszalontán rendezték meg a múlt hét végén a lábtenisz-bajnokság utolsó fordulóját. Az addig pontazonossággal álló Szalonta és Kolozsvár csatájából előbbi jött ki győztesen.

Nagyszalontán rendezték meg a múlt hét végén a lábtenisz-bajnokság utolsó fordulóját. Az addig pontazonossággal álló Szalonta és Kolozsvár csatájából előbbi jött ki győztesen.

 

 

 

A múlt héten szombaton a nagyszalontai Sándor Péter Sportcsarnokbanbonyolították le az országos lábtenisz-bajnokság utolsó fordulóját, amelyet a vendéglátó Tengo és a Kolozsvári Victory pontazonosaággal (190) kezdett. Az első körben az egyéni küzdelmeket rendezték, amelynek döntőjében a Tengo színeiben szereplő kétszeres Európa- és világbajnok Georgel Bobiş diadalmaskodott Florin Purice (Kolozsvári Victory) ellen, s már ekkor eldőlt a bajnoki cím sorsa a Tengo javára. A páros döntőben a Victorynak sikerült visszavágnia a szalontaiaknak, viszont triplában a Georgel Bobiş, Ács Krisztián, Páljános Zoltán, Dorian Olteanu (Hanyecz Imre) összetételű Tengo diadalmaskodott, még nagyobb különbséggel biztosítva be bajnoki első helyét.

 

Arany az ifiknek is

 

A díjakat Frederico Tavares, a román szakszövetség tehnikai igazgatója adta át az első helyen végzett Tengonak, a másodikon záró Kolozsvári Victory sportolóinak (Florin Purice, Alin Bălan, Răzvan Păuna, Daniel Săsărman), illetve a bronzérmet kiérdemlő Ploieşti-i Egyetem játékosainak (Adrian Şeler, Cristian Eparu, Cristian Perianu). A Tengo ifjúsági együttese szintén bajnoki aranyat nyert, míg a Vasile, Alex Sorean, Bagosi István, Molnár Gyula összetételű Tengo II. a felnőttek között a 6. helyen végzett.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!