ERDON Helyi sport hírek

2008.12.23. 11:42

Gyermekotthonnak adományozta pénzdíját

<p>A nagykárolyi Könnycsepp Egyesület által működtetett gyermekotthonnak ajánlotta fel a Szatmár Megyei Tanácstól kapott pénzdíjat Kovács István, a megye egyetlen élvonalbeli labdarúgó játékvezetője (képünkön középen).</p>

A megyei tanácstól 3500 lejt kapott a sípmester idei teljesítményének elismerése képpen, ezt az összeget pedig kipótolja, és 1000 eurót adományoz a gyermekotthonnak. Az idei teljesítményéről kérdezve Kovács elmondta: „Örülök, hogy továbbra is élvezhetem a Játékvezetők Központi Bizottságának bizalmát, és nehéz I. ligás mérkőzések vezetését bízták rám.

Szerintem jó teljesítményt nyújtottam. Ugyanakkor örülök annak is, hogy idén már Bajnokok Ligája mérkőzésen is részt vehettem cserebíróként. Remélem két év múlva a FIFA–listára is felkerülök.” Mint ismeretes, Kovács a BL második selejtezőfordulójában a grúz fővárosban a Dinamo Tbilisi – Panathinaikosz találkozón volt Cristian Balaj aconu játékvezető „cseréje”.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!