ERDON Helyi sport hírek

2008.03.28. 12:47

Férfi kézilabda: Tisztes helytállás a cél

<p>Mintegy három hetes „vakáció” után hétvégén folytatódik a férfi kézilabda A–osztályos bajnokság. A Szatmárnémeti Városi Sportklub legénységére – akik a tavaszi idényben még veretlenek – nagyon nehéz mérkőzés vár, ugyanis a D csoport éllovasának, a Kolozsvári U Transilvania otthonában játszanak.</p>

„Két osztállyal felettünk vannak. Nyilván nem adjuk majd könnyen magunkat, de nem hiszem, hogy lenne esélyünk pontot szerezni a vasárnapi mérkőzés után. Majd a bajnoskág utolsó fortdulójában, mikor a kolozsváriak Szatmárnémetiben játszanak, majd akkor gyűzzünk ellenük” – mondta Palkó János. A VSK kézilabda–csapatának technikai igazgatója sokkal inkább a jövő hét csütörtöki mérkőzésen vár többet legénységétől: a bajnokság második visszavágó körének első fordulójában ugyanis a Szászsebesi CSM otthonában játszanak. „A szászsebesi mérkőzésen egyetlen célunk, hogy megszerezzük a játékban levő összes pontot” – folytatta a szakvezető.

A vasárnapi mérkőzésen egyébként Nagyszebeni játékvezetői páros bíráskodik (Dordea, Zaulet), míg a csütörtöki, szászsebesi találkozót az aradi Fanata, Moldoveanu duó vezeti majd.

 

Férfi kézilabda A–osztályos bajnokság, D csoport, 21. forduló

Kolozsvári U Transilvania – Szatmárnémeti VSK (11 órától kezdődik a mérkőzés)

Kolozsvári HC Napoca – Tordai Potaisa

Nagybányai HC Minaur II – Besztercei HCM

A Szászsebesi VSK – Nagybányai Extrem találkozót csütörtökön rendezték.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!