ERDON Helyi sport hírek

2010.07.05. 15:17

Bihari sikerek a lábtenisz Román Kupában

<p>Két bronzérmet is szereztek a Nagyváradi Crişul sportolói a múlt hét végén Mamaián lebonyolított lábtenisz Román Kupa sorozat idei kiírásában.</p>

Az elmúlt hét végén a tengerparti Mamaián rendezték meg a női, a férfi ifjúsági és felnőtt lábteniszezők Román Kupa idei kiírását. Az eseményről egyedül az egyik favorit, a Kolozsvári Victory hiányzott, így érvényesült a papírforma, s a felnőttek versenyében a nagyszalontai Tengo játékosai által erősített Ploieşti-i Blejoi SK diadalmaskodott. A hatcsapatos mezőnyben (Ploieşti-i Blejoi és CSU, Nagyváradi Crişul, Alexandriai Viitorul, Brassói VSK, Vaslui-i Harlem) a tengosok magabiztosan diadalmaskodtak ellenfeleikkel szemben, s nyerték meg ismét a kupasorozatot. A második helyen a másik ploieşti-i alakulat végzett, viszont nagy fegyvertényt hajtott végre a Nagyváradi Crişul fiatal csapata, amely végül a harmadik helyen végzett.
 
Bihari rangadó
 
Az ifjúságiak seregszemléjében szintén bihari sikerek születtek, miután az első helyen a nagyváradiakat nagy csatában legyőző Nagyszalontai Tengo végzett, míg a bronzérmet a – szintén a Gheorghe Grădinaru (a Román Lábtenisz-szövetség elnöke) edzette – Crişul alakulata szerezte meg a második helyen zárt Lupényi Minerul mögött. A női csapatok versenyében a Kolozsvári Răzvan, Kolozsvári Viitorul, Alexandriai Viitorul sorrend alakult ki.
A lábteniszezők legközelebb az országos bajnokság következő fordulójában adnak találkát egymásnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!