ERDON Helyi sport hírek

2010.03.05. 13:52

Beszerezhetők a jegyek az All Star-gálára

<p>E hét közepétől megkezdték a jegyek árúsítását a jövő héten vasárnap, március 14-én a <strong>váradi</strong> Antonio Alexe Sportarénában megrendezendő férfikosárlabda <strong>All Star-gálára</strong>, amelyen a román bajnokságban szereplő csapatok legjobbjai mérik össze tudásukat az Észak–Dél elleni találkozón.</p>

Az összecsapást a 17 órakor kezdődő örgfiú mérkőzés előzi meg, amelyen az egyik oldalon többek között Gellért, Kósa, Flaundra, Nicoară, Antochi, Sere, Viciu, míg a másik oldalon Cernat, Brănişteanu, Roşnafschi, Ţenter, stb, lép majd pályára. Egy belépőjegy ára 10 lejbe kerü, s a következő helyeken szerezhetők be: a Lotus Center információs irodájában naponta 17-20, illetve a Városi Sportklub Primăriei (volt Teleki) utca 3. szám alatti (az egykori kantin helyén) székhelyén naponta 9-16 óra között. A szervezők a találkozó teljes bevételét a Dr. Gavril Curteanu onkológiai klinika gyermekosztályának ajánlják fel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!