ERDON Helyi sport hírek

2011.11.28. 07:37

Újra éllovasok a kézilabdázók

A Nagyváradi VSK Craiován elért győzelmének, illetve a Nagybányai Extrem Piteşti-en elszenvedett vereségének köszönhetően a váradiak a tabella élére ugrottak.

 

A másodosztályú férfikézilabda-bajnokság 9. fordulóját követően ismét a B-csoport táblázatának éllovasa lett a Nagyváradi VSK, amely szombaton a vártnál könnyebben, 38–26 (18–9) arányban diadalmaskodott a Craiovai Egyetem otthonában. A korábbi éllovas Nagybányai Extrem Piteşti-en vesztegette el mindkét bajnoki pontot, így egy helyet visszacsúszott a ranglistán. Egyébként Sebastian Tudor, a váradiak vezető edzője tartott a craiovai „kiszállástól”, mivel az oltyán gárda csupán egy meccset veszített hazai pályán, végül a tréner aggodalmai hiábavalónak bizonyultak, ugyanis „tanítványai” – beleértve a bevetett kispados fiatalokat is – az első perctől az utolsóig a kezükben tartották a meccset.

 

Irány az élvonal!

 

„Mérkőzésről mérkőzésre egyre jobb formát mutatva sorra győzzük le az ellenfeleinket, s ha a téli felkészülés is jól sikerül, nem engedjük ki a kezünkből az első helyet” – nyilatkozta Tudor, aki a következő összetételű csapatot szerepeltette szombaton: Bistrean, Leu, Gale – kapusok; Luca (1 gól, Radu, Macovei (10), Papuc (2), R. Farcaş (4), Sava (2), Maxim (1), Taşcă, Avram (1), Iştoc (5), Al. Farcaş (7), Mincan (5) – mezőnyjátékosok.

Az e hét végi fordulóban a Nagyváradi VSK hazai pályán az Aradi HC alakulatát fogadja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!