ERDON Helyi hírek

2019.05.03. 09:49

X-Faktor meghallgatás Nagyváradon

A szervezők május 4-én, szombaton Nagyváradon tartanak meghallgatást, helyszíne 12 és 15 óra között a Moszkva Kávézó.

A szervezők május 4-én, szombaton Nagyváradon tartanak meghallgatást, helyszíne 12 és 15 óra között a Moszkva Kávézó.

Idén kilencedik alkalommal indul el Magyarország legsikeresebb tehetségkutatója, amely sok tekintetben tartogat újdonságot a nézők számára, de ami idén is változatlan, hogy szeretnék megtalálni a legtehetségesebb és legszínesebb előadókat. A szervezők május 4-én, szombaton Nagyváradon tartanak meghallgatást, helyszíne 12 és 15 óra között a Moszkva Kávézó.

„Ha szeretsz énekelni, és jól érzed magad a színpadon, akkor gyere el egyéniben vagy duóban a meghallgatásainkra! Viszont, ha a színpad nem a te tereped, de egy barátod, a pasid, a csajod, a tesód, vagy bárki a környezetedből szeret énekelni, ne habozz, nevezd be őt! Hozz magaddal zenei alapokat pendrive-on vagy CD-n, amikre énekelni fogsz, vagy akusztikus hangszered, hogy kísérni tudd magad. Ha zenekaroddal neveznél, hozzatok magatokkal valamilyen bemutatkozó anyagot!” – áll a szervezők felhívásában. Bővebb információ az X-Faktor Facebook-oldalán (facebook.com/xfaktorhungary/) vagy az http://rtl.hu/rtlklub/xfaktor oldalon kapható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!