ERDON Helyi hírek

2011.11.25. 15:21

Ünnepi események vására a sportcsarnokban

November 25-én délelőtt nyitották meg hivatalosan a harmadik Top Mariage & Events esküvői és más alkalmak vásárát az Antonio Alexe Sportcsarnokban.

November 25-én délelőtt nyitották meg hivatalosan a harmadik Top Mariage & Events esküvői és más alkalmak vásárát az Antonio Alexe Sportcsarnokban.

 

 

Péntek délben a hagyományos galambröptetéssel nyitotta meg kapuit a harmadik alkalommal megszervezett Top Mariage & Events elnevezésű vásár és kiállítás. Az expon minden olyan szolgáltatást megtalálhatnak az érdeklődők, amelyek szükségesek egy esküvő, születésnap, kersztelő, cégesbuli vagy más speciális alkalom megszervezéséhez. Nem csak a sportcsarnok folyosója, de a játéktér is megtelt a különböző szolgáltatókkal. A látogatók válogathatnak több szalon menyasszonyi- és gálaruha kínálatából, kiegészítőkből, különlegesebbnél-különlegesebb tortákból, több szálloda és hotel ajánlataiból. Továbbá rendezvényszervezők, dekoratőrök és kozmetikusok véleményét is kikérhetik, hogy milyen eseményhez mi illik, mi a legújabb divat és hogy mi mennyibe kerül. Az események megörökítéséhez több profi fotós és videós közül lehet válogatni, valamint könnyűzenei és népi együttesek ajánlatát is meg lehet nézni, hallgatni. Az érdeklődők a 2011-es karácsonyi és szilveszteri ünnepségek ajánlatait is megtekinthetik.

 

Divatbemutatók

 

A játéktér közepén felállított színpadon pénteken és szombaton 16 óra után divat- valamint ékszer bemutatókat rendeznek és a szervezők könnyűzenei produkciókkal is csalogatják az érdeklődőket. Minden századik látogató különböző értékű vásárlási utalványt nyer, amelyet a helyszínen meg is kap. Továbbá három esküvői ruhát is kisorsolnak a szervezők, amelyeket a vásáron kiállító szalonok ajánlottak fel. A belépőjeggyel együtt, ami idén 3 lejbe kerül, minden hölgy kap egy tombolát, amelyet kitöltve a bejáratnál található úrnába dobhat. A nyereményeket mindhárom nap, pénteken és szombaton 20 órakor és vasárnap 18 órakor sorsolják ki. A nyertesek vasárnap, az expo zárásáig személyi igazolvánnyal jelentkezhetnek a ruhákért. A vásár még ma, november 26-án 10-20 óra között és vasárnap 10-18 óra között lesz nyitva. A bejáratnál mindenki egy ingyenes katalógust kap, amelyben a kiállítók listáját és reklámokat találhatnak. A Top Mariage & Events az utolsó vásár 2011-ben, amelyet a Top Press – media, pr & events szervez.

 

Nagy Noémi

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!