ERDON Helyi hírek

2012.10.17. 16:04

Újabb Lidl nyílik Nagyváradon

Nagyvárad- Csütörtök reggel 8 órakor nyitja meg kapuit a Lidl bevásárlóközpont második váradi üzlete. A hivatalosságok számára szerda délután tartották a nyitóünnepséget, mellőzve a fárasztó beszédeket.

Nagyvárad- Csütörtök reggel 8 órakor nyitja meg kapuit a Lidl bevásárlóközpont második váradi üzlete. A hivatalosságok számára szerda délután tartották a nyitóünnepséget, mellőzve a fárasztó beszédeket.

 

Nagyvárad-Őssiben, a Tudor Vladimirescu/Körös utca 87. szám alatt nyílik meg csütörtök reggel 8 órakor a Lidl bevásárlóközpont második váradi üzlete. 8517 négyzetméter összterületen- melyből 1286 négyzetméter az eladási felület- várja az ügyfeleket 19 alkalmazott, a gépjárművel érkezők pedig a 112 parkolóhely közül választhatnak. A Lidl különben az egyik legnagyobb európai üzletláncnak számít, több mint 170 ezer munkavállalónak biztosít állást közel 9 ezer szupermarketben. A váradival párhuzamosan Bukarestben is nyílik egy újabb Lidl, így ezen üzletek száma 148-ra gyarapodott Romániában.

3 perc vásárlás

A szerda délután zajlott hivatalos nyitóünnepségen Lucian Vodă észak-erdélyi eladási igazgató elsősorban a saját készítésű termékekre, a tematikus hetekre és a promóciós akciókra hívta fel a jelenlevők figyelmét. Elhangzott például, hogy a nyitás alkalmából 60 százalékos kedvezményt biztosítanak bizonyos árukra, ezt követően pedig heti két alkalommal is olcsóbban lehet majd hozzájutni egyes termékekhez. Vonzónak számít továbbá a Lidlben hagyománynak számító „3 perc vásárlás” verseny is, ami azt jelenti, hogy ezen a héten valamennyi olyan ügyfél, aki minimum 100 lej értékben vásárol, jogot nyer arra, hogy amennyiben szerencséje van, s kisorsolják a nevét, hazaviheti mindazt, amit 3 perc alatt bepakol a kosarába. Érdekességképpen az igazgató azzal is büszkélkedett, hogy már készülnek a karácsonyra, így például már kaphatóak náluk csokimikulások. Szerinte az áraik hozzáférhetőek, erre a postaládákba bedobott prospektusokkal is felhívják a figyelmet.

Ciucur Losonczi Antonius

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!