ERDON Helyi hírek

2011.06.17. 14:36

Tanévzáró az Ady Endre középiskolában

<p>Nagyvárad - A nagyváradi Ady Endre Líceum dísztermében tegnap tartották a tanintézmény hivatalos tanévzáró ünnepségét, melynek keretében díjazták a legkiválóbb tanulmányi eredményeket elért diákokat is.</p>

 

A tanévzárón a V-VII és a IX-XI osztályosok vettek részt, miután a végzősök nemrégiben már elbúcsúztak az Alma Matertől. Tóth Márta igazgatónő mondott tanévzáró beszédet, melyben megköszönte a gyerekeknek és a pedagógusoknak az egész évi munkát, majd kellemes vakációt kívánt minden egyes diáknak. Az üdvözlő szavak után szavalat következett, majd az iskola kórusa adott elő népdalfeldolgozásokat. Sisák Zoltán, a magyarországi Hálózati Tudás Terjesztéséért Programiroda képviseletében a határokon átívelő Találd fel magad! Elnevezésű játék egyik díját hozta el Nagyváradra, amit az egyik diák vehetett át. A tanévzáró végén az osztályfőnökök kiosztották a kimagasló tanulmányi eredményeket elérő diákok bizonyítványát. Külön dicséretben részesítettek minden iskolán kívüli vetélkedőkön, tantárgyversenyeken részt vevő tanulót.   

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!