ERDON Helyi hírek

2008.04.14. 16:50

Sok baleset történt a hétvégén Biharban

<p>Bihar megye - <STRONG>Ütköztek.</STRONG> Vasárnap délután öt óra tájban a 79-es országúton, Madarász külterületén a szatmári 29 éves G. N. C. Opel személygépkocsijával pillanatnyi figyelmetlensége miatt áttért az ellentétes menetirányú forgalmi sávba, ahol összeütközött egy szabályosan érkező, Vâlcea megyében forgalomba írt Volkswagen kisbusszal.</p>

A vétkes sofőrt súlyos sérülésekkel vitték kórházba a baleset helyszínére riasztott mentők, de a balesetben rajta kívül mások is megsérültek, az Opelben utazó 25 éves temesvári nő, valamint a kisbusz három utasa, egy 19, egy 34 és egy 39 éves.

 

Kerítésnek hajtott. A céckei 27 éves V. D.-nek valamikor volt jogosítványa, de ezt a rendőrök már végérvényesen visszavonták. Ez nem gátolta meg a fiatalembert az autóvezetésben, s vasárnap reggel hét óra tájban a 764-es és 108/I jelzésű megyei utak kereszteződésében, Esküllőn autókázott, amikor egy balkanyarban elvesztette uralmát a jármű fölött, s egy ház kerítésének ütközött. Könnyebb sérüléseket szenvedett, s eljárás indult ellene.

 

Halálos gázolás. Pénteken hajnali 5 óra tájban az 1-es országúton, Örvénd külterületén a marosvásárhelyi 24 éves S. A. Nagyvárad irányába tartva egy bukaresti rendszámú nyerges vontatóval elgázolt egy gyalogos nőt. A 78 éves alsólugasi B. F. a baleset pillanatában az úton bandukolt, s nem élte túl a gázolást. 

 

Figyelmetlenül. Szombat délután 6 óra tájban a 792/A jelzésű megyei úton, Tenkén a helyi 24 éves B. P. C. egy rakteres Daciával tolatás közben figyelmetlenésge miatt összeütközött egy váradi férfi által kormányzott, szabályosan közlekedő, Vâlcea megyében forgalomba írt teherautóval. A tenkei fiatalember könnyebb sérüléseket szenvedett.

 

Elsodorta. A 191-es megyei út tóti szakaszán péntek délután történt közlekedési baleset. A bozsalyi 41 éves S. O. személygépkocsijával nem tartotta be a követési távolságot az előtte haladóval szemben, s beleszaladt az egylovas szekérbe. A bakon ülő 71 éves asszony az aszfaltra zuhant az ütközés következtében, s könnyebben megsérült.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!