ERDON Helyi hírek

2016.12.29. 15:14

Segélyek a rászorulóknak

A Román Vöröskereszt az AUCHAN áruházlánccal együttműködve többek között 270 Bihar megyei rászorulót támogatott alapélelmiszerekkel, illetve higiéniai cikkekkel.

A Román Vöröskereszt az AUCHAN áruházlánccal együttműködve többek között 270 Bihar megyei rászorulót támogatott alapélelmiszerekkel, illetve higiéniai cikkekkel.Az akció az AUCHAN által lebonyolított Mobilizatron akció részét képezi, mellyel hazai fennállásuk tízedik évét ünnepli, s amelyen belül azokat a helyiségeknek a lakosait támogatják, ahol tevékenykednek is. Amint

Ionuț Ardeleanu, az AUCHAN hazai vezetője nyilatkozta, céljuk értéket teremteni nemcsak klienseiknek és partnereiknek, hanem a hazai közösségek számára is. Bihar megyei klienseik választották ki, hogy mire szánják a támogatást, s a szavazás nyomán a Román Vöröskeresztnek küldték a tízezer eurót, hogy a Bihar megyei rászorulókat segítse. Az Auchan országos és nagyváradi alkalmazottai is segédkeznek a csomagok szétosztásában.

Az akción belül összesen több mint 2700 Argeș, Brassó, Dolj, Hunyad, Iași, Prahova, Szatmár, Szeben megyei és bukaresti rászoruló részesül támogatásban, az akció során az áruházlánc tizennyolc városban több mint 600 ezer klienst mozgósított, s utóbbiak szavaztak arról, hogy a támogatást nevelésre, környezetvédelemre, vagy humanitárius segélyekre szánják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!