ERDON Helyi hírek

2017.11.29. 11:51

Sebestyén Márta Nagyváradon

A Partiumi Magyar Művelődési Céh és a Nagyvárad Újvárosi Református Egyházközség meghívására december 3-án a Nagyvárad-Újvárosi Református Templomban (Kálvin János utca 1. szám) koncertezik Sebestyén Márta, UNESCO- valamit Kossuth-díjas népdalénekes és Andrejszki Judit barokkénekes.

A Partiumi Magyar Művelődési Céh és a Nagyvárad Újvárosi Református Egyházközség meghívására december 3-án a Nagyvárad-Újvárosi Református Templomban (Kálvin János utca 1. szám) koncertezik Sebestyén Márta, UNESCO- valamit Kossuth-díjas népdalénekes és Andrejszki Judit barokkénekes.Az Angyalok és pásztorok című karácsonyváró koncert közreműködői továbbá Szabó Zoltán (duda, furulya) és Szabó Zsolt (viola da gamba).

A december 3-án, délután 5 órakor kezdődő koncertre jegyek korlátozott számban kaphatók a helyszínen vagy elővételben (november 23-tól) a váradi református gyülekezetek lelkészi hivatalaiban, munkanapokon 9–12 között, valamint vasárnap az istentiszteletek után. A felnőttjegy ára 10 lej. A nyugdíjasoknak, gyerekeknek és diákoknak a jegy 5 lejbe kerül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!