ERDON Helyi hírek

2012.05.10. 10:16

Saját termékek a Lidl-ben

Új bevásárlóközpont nyílt: az első nagyváradi Lidl csütörtök reggel nyolc órától várja a vásárlókat. Különféle akciók mellett saját termékskálájukkal is meg szeretnék nyerni a váradiakat.

Új bevásárlóközpont nyílt: az első nagyváradi Lidl csütörtök reggel nyolc órától várja a vásárlókat. Különféle akciók mellett saját termékskálájukkal is meg szeretnék nyerni a váradiakat.

 

Az új hipermarket a Ștefan cel Mare utcai vasúti hídhoz közel, a Fabricilor utca elején helyezkedik el. Szerda délután az újságírók, valamint néhány meghívottnak nyíltak meg az áruház kapui. Ebből az alkalomból tudtuk meg: az első nagyváradi Lidl az ország 137. ilyen üzlete, amúgy világszerte több mint húsz országban van jelen az áruházlánc. A váradi üzlet 1500 négyzetméteres hasznos területtel rendelkezik, 22 személyt alkalmaztak, s kilenc pénztárt fognak működtetni.

Bölcs árak

Nem csak élelmiszereket lehet itt kapni, hanem ruhákat, konyhai gépeket, kozmetikumokat, szerszámokat is. Ami megkülönbözteti a hasonló váradi létesítményektől – tudtuk meg Georgiana Tugearu kapcsolattartási menedzsertől – az a saját termékskálájuk. Ezeket az árukat Európa különböző országaiban állítják elő, minőségük vetekszik az elismert márkákéval, viszont azoknál jóval olcsóbbak. Külföldi és belföldi termékeket egyaránt árulnak, de Biharban gyártott áruik egyelőre nincsenek. A sajtófelelős szavaival élve jó minőséget ajánlanak bölcs áron. Mint láttuk, különféle árfekvésű termékeik vannak, különlegességek is elérhető áron kaphatók, s a váradiak számukra teljesen új márkákat is kipróbálhatnak. Például egyebek mellett a csokoládéfélék, tejtermékek, kozmetikumok vannak nagoyn kedvező áruak, de a konyhai eszközök is olcsóknak tűntek. Mint megtudtuk, a zöldségek és gyümölcsök frisseségét óránként ellenőrzik, a tejtermékek és felvágottak frisseségét pedig minden este. Sajátkészítésű, friss péktermékeik is vannak, ezek is olcsóknak tűntek.

Tombola

Az üzletben a különféle árengedmények mellett tombolával várják a látogatókat: akik május 15-ig legalább 100 lejért vásárolnak, részt vehetnek a tombolahúzáson. Az a személy, aki nyer, három percig azzal pakolhatja meg a bevásárlókocsiját, amivel akarja, s utána a teljes árumennyiséget hazaviheti, ajándékba.

Az üzlet egész héten nyitva tart: hétfőtől szombatig reggel nyolctól este tízig, vasárnap pedig reggel nyolctól este nyolcig várják a vásárlókat. Mint megtudtuk, étkezési jegyekkel nem lehet náluk vásárolni.

Neumann Andrea

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!