ERDON Helyi hírek

2008.03.25. 11:55

Rövidhírek Bihar megyéből

<p>Bihar megye - Kedd hajnalban 03.18 perckor egy nagyváradi valutabeváltó egyik alkalmazottja kijött a védett fülkéből. Mikor néhány perc elteltével vissza akart menni, két ismeretlen, arcát eltakaró személy könnygázspay-el felszerelkezve rátámadott. Az alkalmazott visszavágott, ettől a két tettes megijedt és zsákmány nélkül elmenekült. Az ügyben folyik a nyomozás.</p>

Kedden a borsi határátkelőnél elfogták az általános kőrözés alatt álló 30 éves C.A.-t, akit minősített lopás miatt 3 év 6 hónap letöltendő börtönbűntetésre ítélt a bíróság. A rabot a nagyváradi börtönbe szállították.

 

A nagyváradi közlekedésrendészet hétfőn is folytatta ellenőrző akcióját a megyei utakon. Összesen 225 szabálysértést értek tetten és 13 jogosítványt vontak be. 35 autóst azért bűntettek meg, mert nem kötötték be a biztonsági övet, 17-en gyorsabban hajtottak a megengedettnél és 18 gyalogos is szabálytalankodott.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!