ERDON Helyi hírek

2008.03.17. 17:58

Rengeteg a szabálysértő

<p>Bihar megye - Az elmúlt hétvégén három nap alatt 636 szabálysértést regisztráltak Bihar megye közútjain a baleset-megelőzési célzattal szervezett ellenőrző akciókban részt vett rendőrök, összesen 81.650 lej értékű bírsággal „jutalmazták” az elkövetőket.</p>

Lelepleztek egyebek mellett 214 gyorshajtót, 74 biztonsági övet nem viselőt, 57 szabálytalankodó gyalogost, 8 szabálytalanul előző autóst, hat ittas vezetőt. Szombatra virradólag bukott le például a keményfoki 22 éves P. B. G., akinek a leheletében 0,45 mg/l-es alkoholszintet mértek. Egy 21 éves hölgy, G. M. L. jogosítvány nélkül furikázott szombat este az érvasadi községi úton, a nagybányai 33 éves V. I. V. pedig erősen ittasan szombat éjszaka, 0,84 mg/l-es értéket mértek a leheletében. A váradi 29 éves S. O. A. ennél kevesebbet ivott, nála „csak” 0,29 mg/l-es alkoholszintet mutatott ki a mérőműszer. Valamennyi esetben eljárás indult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!