ERDON Helyi hírek

2011.06.10. 16:05

Nyolcadikos diákok ballagtak Szamosdarán

<p>Szatmár megye – A Ladikon médiavetélkedőn részt vevő szamosdarai Kék Delfinek csapat két diákja a helyi iskola nyolcadik osztályának legjobb tanulói között voltak.</p>

Ballagtak a szamosdarai nyolcadikosok

A Szamosdarai I–VIII. Osztályos Iskola tizenkét nyolcadikos diákja búcsúzott tegnap délelőtt a tanintézménytől. „A június csupa vidámság és szomorúság együtt” — mondta ballagási beszédében az iskola koordinátora, Katócz Erzsébet, utalva a vakáció örömeire és a búcsúzás szomorú pillanataira. „Csak az tér vissza az iskolába, akit elengedünk. És mi visszavárunk” — tette hozzá elcsúkló hangon a tanítónő. 

A ballagó diákok az osztályfőnöki óra után énekelve sétáltak végig az osztálytermeken és a tanári szobán. Az udvaron rendezett ünnepségen a hetedik osztályos diákok szívhez szóló szavakkal, verses–zenés összeállítással búcsúztak nagyobb társaiktól hozzátéve: „Mindig barátok maradunk, ezért most csak az iskolától búcsúztatunk.” A nyolcadikosok külön köszönetet mondtak tanáraiknak, majd osztályfőnökük, Jánk Ildikó a szülők fáradozásait is megköszönte. Végezetül a kémia szakos tanárnő kiosztotta osztálya diákjainak az év végi okleveleket. Lakatos Dávid, Nagy Brigitta és Bócsi Bianka lettek az évfolyam legjobbjai. Utóbbi két tanuló tagja volt a Szatmári Friss Újság által szervezett Ladik médiavetélkedő Kék Delfinek csapatának is. Ők megköszönték külön Versényi Krisztina és Maskulik Levente tanároknak azt, hogy segítették és vezették őket a vetélkedőn.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!