ERDON Helyi hírek

2010.10.19. 10:42

Multifunkcionális központok

<p>Nagyvárad - A Munka-, Családügyi és Társadalomvédelmi Minisztérium tárcaközi bizottsága múlt heti ülésén elfogadta azon két szociális projekt műszaki-gazdasági mutatóit, melyeknek kedvezményezettjei állami nevelőintézetekből származó fiatalok.</p>

A programokat a központi és a helyi költségvetésből finanszírozzák. A cél két szociális jellegű multifunkcionális központ létesítése a vészhelyzetben levő ifjak számára. Az egyik közülük az Eftimiu Murgu 9. szám alatt épülne Dignitas elnevezéssel (a beruházás értéke 524.060 euró áfával együtt), a másik pedig a Iuliu Maniu utca 20. szám alatt, Candeo elnevezéssel (áfával együtt 597.521 euróért).
Marcel Boloş, a váradi önkormányzat Nemzetközi Finanszírozású Menedzsment Projektek Igazgatóságának vezetője azt nyilatkozta: a közeljövőben kormányhatározatot bocsátanak ki, mely tartalmazni fogja az elfogadott projektek listáját, majd közbeszerzési eljárást hirdetnek a kivitelezők kiválasztása céljából.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!