ERDON Helyi hírek

2008.04.08. 12:22

Leszúrta a munkatársát

<p>Bihar megye - Hétfőn délután gyilkosság történt a Székelyhíd községhez tartozó Hegyközszentmiklós. Mind az áldozat, mind az elkövető helyi lakosok.</p>

Az 59 P. V. S és az 54 esztendős H. Z. napközben együtt dolgoztak egy ház teraszának lebetonozásán, s hogy jobban menjen a munka, mindketten alkohollal öblögették a torkukat. Délutánra már egészen jól érezték magukat, s nosztalgiával emlegették fel azokat az időket, amikor még mindketten traktoristák voltak az egykori mezőgazdasági társulásnál. Az emlékek valahogy összekeveredtek, vita alakult ki a két férfi között, s P. V. S. megfenyegette H. Z.-t azzal, hogy majd hazamenet útközben bevárja, s majd akkor tisztázzák a félreértést. Ígéretét be is váltotta, összeverekedtek, majd a fenyegető előkapta a bicskáját, s gyomortájékon beledöfte H. Z.-be. A férfi belehalt a szúrás okozta sérüléseibe. P. V. S.-t őrizetbe vették, s a 24 óra lejártával minden bizonnyal előzetes letartóztatásban marad emberölés vádjával.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!