ERDON Helyi hírek

2008.10.02. 17:05

Kóstolgató a váradi Selgrosban

<p>Nagyvárad - Csütörtökön kezdődött és szombaton ér véget a nagyváradi Selgros nagyáruházban szervezett őszi vásár. Több cég külön stadoknál kínálgatja termékeit, mindenki kedvére kóstolgathat.</p>

Amint Amalia Turcanutól, a nagyváradiSelgros nagyáruház igazgatójától megtudtuk, tavaly óta zajlanak évszakokhoz kötött vásárok országszerte a Selgros nagyáruházakban. A nagyváradi üzletben most először szerveznek ilyet. Az akció során szállítóik reklámstandokat állítanak fel, s ingyenes termékbemutatót tartanak. Az akció lényege, hogy megismertessék termékeiket a vásárlókkal. A tapasztalat azt mutatja, hogy egy-egy ilyen rendezvény során érezhetően több terméket adnak el.

Csábító ajánlatok

Ezúttal harminc cég népszerűsíti termékeit ily módon a Selgrosban. Kóstolni lehet különféle felvágottakat, sajtokat, joghurtokat, de nem hiányoznak a szárított gyümölcsök sem; az egyik standnál olajbogyók széles választékával várják a kísérletező kedvű klienseket, másutt főtt kukoricát kínálnak, megint másutt fűszeres húsokat, salátákat - itt a különleges fűszerkombináció, illetve a salátaöntet népszerűsítése a cél. Megint más standoknál különféle kozmetikumokból kínálnak ingyenes mintákat.

Az akció során tombolajegyeket is adnak azoknak, akik legalább 300 lejért vásárolnak. A tombolahúzás október 6-án lesz, ennek során öt, egyenként 500 lej értékű ajándékcsomagot osztanak ki a szerencsés nyerteseknek.

Neumann Andrea

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!