ERDON Helyi hírek

2010.03.03. 14:21

Koncert és vásár lesz

<p>Bihar megye - Több közelgő eseményről tájékoztattak tegnap a Top Press cég képviselői. Hamarosan koncert és turisztikai vásár lesz Váradon.</p>

A sajtótájékoztatón Mihai Dacin, a cég képviselője elmondta: április 16-án, pénteken 20 órától Mihai Mărginean és Pavel Stratan lép fel Nagyváradon, a Szakszervezetek Művelődési Házában. A szervezők szeretnék hagyománnyá építeni az ilyen jellegű koncerteket Váradon, főleg a folk és a pop-rock stílusokat képviseltetnék, de terveik között szerepel egy elektronikus zenei koncert is, ez utóbbi részletei azonban még nem tisztázottak. Az áprilisi koncertre jövő héttől lehet jegyeket vásárolni a Hollywood Multiplexben; egy jegy ára elővételben 50 lej, az esemény napján pedig, a helyszínen valószínűleg 60 lejbe kerül majd.
Szintén április folyamán turisztikai vásárt is szervez a cég: ez az esemény április 23-25 között zajlik, a váradi Antonio Alexe sportcsarnokban. A szervezők szeretnék, ha területi jellege lenne, azaz nemcsak a Bihar megyei turisztikai vállalatok mutatnák be ajánlataikat. Három napig tart majd, a belépti díj 3 lej lesz, s különféle versenyek és tombolák színesítik majd a programot.
Előkészületben van a Top Auto elnevezésű gépkocsikiállítás is, melyet valószínűleg a Real parkolójában szerveznek majd meg, négyezer négyzetméteren. Itt 5 lej lesz a belépő, a szervezők szerint ez szükséges ahhoz, hogy első sorban azok látogassák a rendezvényt, akik esetleg vásárolnának is - hangzott el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!