ERDON Helyi hírek

2007.12.17. 11:52

Karaoke-show volt Érmihályfalván

<p>Bihar megye – Az <B><I>érmihályfalvi Aqua diszkó</I></B> volt a helyszíne annak a december 14.-én&#160; megrendezett <I>karaoke-shownak</I>, melyre összesen 14 előadó iratkozott fel, akik közül végül kilencen léptek fel péntek este.</p>

A némi késéssel ugyan, de megkezdődött a verseny, a hét szakértéből álló zsűri minden versenyszámot kritikával illetett, melyek többsége elismerő és biztató volt. A közönség is egyetértett a szakértői véleményekkel, hatalmas tapssal jutalmazva a versenyzőket. Miután mind a 9 versenyző megmutatta tudását az ének és a szinpadi mozgás terén, a birálók elvonultak meghozni döntésüket, melynek alapján harmadik helyen a Nagyváradról érkezett, Tóth Kinga végzett, az érmihályfalvi Marosan Csilla ezüstérmes lett, a fődijat pedig Venkli István érsemjéni lakos vehette át. Az első helyezett 200, a második 150, míg a harmadik 100 lej boldog tulajdonosa lett az est végeztével. Különdijként a Revira élelmiszerüzlet által biztositott két édességcsomagot Chirai Andrea, valamint  a Kovács Nikoletta és Csengeri Enikő alkotta páros vehette át, Ionoi Levente egy üveg pezsgővel gazdagodott, melyet az Aqua diszkó vezetősége ajánlott fel. A műsort a zsűritagok és a szervezők közös karaoke előadása, valamint tombolahúzás zárta. A show végeztével éjjelig tartó bulizás kezdődött.

 

Turucz Renáta

 

Kapcsolódó cikk:

  • Divatbemutató Érmihályfalván
  •  

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!