ERDON Helyi hírek

2008.11.08. 15:08

Új hangszer és hangosítási üzlet nyílt

<p>Nagyvárad - Péntek délután különleges alkalomból gyűlt össze a Fő utca 31. szám alatt Nagyvárad zenekedvelő közössége.</p>

Az indok a most nyíló hangszereket és hangosítási berendezéseket forgalmazó Elite Music KFT bemutató termének hivatalos megnyitója volt. Az üzlet szép színfoltja a városnak, mondta Bíró Rozália, miután átvágta a hivatalos megnyitást jelző fehér szalagot. Pap Attila, tulajdonos elmondta, hogy az új 200 négyzetméteres üzlethelységben már bőven elfér a kisebb hangszerek mellett a több helyet foglaló zongora vagy a hangosítási berendezések is. Lehetőség van a hangszerek helyszínen való kipróbálására, gyakorlásra is. A hivatalos megnyitón jelent volt még Pásztor Sándor és Delorean Gyula tanácsosok, ugyanakkor a város számos zenei személyisége, zenészek, zenekedvelők, zenetanárok egyaránt. A megnyitót követően komolyzenei koncerttel szórakoztatták az egybegyűlteket Thurzó Zoltán, Costin Szabó Éva, Tasnádi Ferencz közreműködésével. Tempfli Ádám saját tervezésű hangszereit mutatta be, majd könnyűzenei koncertre is sor került Deac Lacrimioara szereplésével.  

Mészáros Tímea

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!