ERDON Helyi hírek

2015.05.05. 16:14

Irie Maffia miniturné: játsszon az Erdonnal, és nyerjen belépőt a váradi koncertre!

Erdélyi miniturnéja keretében Nagyváradon, a Moszkva Kávézóban is fellép május 7-én, csütörtökön este 20 órától az Irie Maffia. Az Erdonnal belépőt lehet nyerni a koncertre.

Erdélyi miniturnéja keretében Nagyváradon, a Moszkva Kávézóban is fellép május 7-én, csütörtökön este 20 órától az Irie Maffia. Az Erdonnal belépőt lehet nyerni a koncertre.

Négy állomásos erdélyi miniturnén vesz részt a héten a tízéves Irie Maffia. A nagyváradi, székelyudvarhelyi, marosvásárhelyi és kolozsvári fellépés a jubileumi turné része, mely nagy sikerrel indult múlt héten a Budapest Park színpadán. A születésnap alkalmából egy vadonatúj album is megjelent, természetesen ennek dalai is hallhatók lesznek a koncerteken, a régi nagy slágerekkel együtt. A műsor alatt a zenekar bemutatja, honnan indultak és hová jutottak el zeneileg az egy évtized alatt.

Aki az Erdonnal játszik, belépőt nyerhet a váradi koncertre!

A sorsoláson való részvételhez nem kell mást tenni, csak egy e-mailt küldeni az erdon@russmedia.ro címre május 6-án, szerdán 18 óráig. A sorsolást ekkor tartjuk, a nyertesek nevét közzétesszük oldalunkon. Az e-mail tárgysorába kérjük írjátok be: „Irie Maffia-nyereményjáték”, és adjátok meg neveteket, címeteket, illetve telefonos elérhetőségeteket is.

Az Irie Maffia miniturnéjának állomásai a következők:

05.07. Nagyvárad, Moszkva Café

05.08 Székelyudvarhely, Ifiház

05.09. Marosvásárhelyi Diáknapok és Diákfesztivál

05.10. Kolozsvár, KMDSZ Diáknapok

Az Irie Maffia jegyzi idén a Sziget Himnuszt is, melynek klipje itt megtekinthető:

A „10” című album itt megvásárolható:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!