ERDON Helyi hírek

2018.04.13. 10:13

Horgászok napja fesztivál Váradon

Örömünkre szolgál, hogy meghívjuk Önt az első horgász felsztiválra, azaz a HORGÁSZOK NAPJA NAGYVÁRADON (FISHING DAYS ORADEA) elnevezésű rendezvényre (amatőr és profi horgászok számára).

Örömünkre szolgál, hogy meghívjuk Önt az első horgász felsztiválra, azaz a HORGÁSZOK NAPJA NAGYVÁRADON (FISHING DAYS ORADEA) elnevezésű rendezvényre (amatőr és profi horgászok számára).A „Sport és szenvedély” mottót viselő eseményt a nagyváradi Nicolae Bălcescu Parkban (Sucevei és Calea Matei Basarab utca között) tartjuk 2018. április 14-15. között, a nyitva tartás ideje mindkét nap10-20 óra, a belépés ingyenes.

Lesz: – vásár, termékbemutatóval, zenével és még számos színes programmal. A fesztivál teljes ideje alatt engedélyezett a termékek eladása a kiállítók részéről, termékbemutatók is engedélyezettek a színpadon, lesz tombola játek, zene, étel/ital szektor, illetve a gyerekeknek külön játszóteret alakítunk ki.

Amennyiben szeretne csatlakozni hozzánk mint kiállító, kérjük jelentkezzen az alábbi elérhetőségeken (regisztráció, foglalás, szerződés, űrlap és egyéb információ): telefon: 0743–468-941; email: fishingvendors@partybrand.net; web: fdo.partybrand.net; facebook: #fishdayOradea.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!