ERDON Helyi hírek

2008.03.06. 17:42

Garanciavállaláshoz kötik

<p>Szatmár megye - A Szatmár Megyei Tanács banki kölcsönt vett fel az aszfaltozásra, a kivitelezőt garanciavállalásra kötelezik.</p>

A Szatmár megyei utak aszfaltozására kiírt licitet még a tavaly meghirdették, azonban a versenytárgyalást megnyerő cégek még nem kezdték meg a munkálatokat. Günthner Tibor, a megyei tanács alelnöke szerkesztőségünknek elmondta, hogy összesen 32 útszakaszra 6 centiméteres vastagságú aszfaltréteg kerülhet hamarosan, a munkálatok összértéke 44 millió lej. A beruházásra 37 millió lejes banki kölcsönt vettek fel, a fenmaradó összeget pedig a megyei tanács idei  költségvetéséből fedezik. Az alelnök szerint ahogy a nyertes cégek benyújtják a munkálatok garanciavállálásával kapcsolatos dokumentumokat, kezdhetik az aszfaltozást az érintett útszakaszokon. A kivitelező cégeknek is érdekük az iratok mihamarabbi benyújtása, ugyanis a munkálatok elvégzésére alkalmas az időjárás. 

Gugulya–Hégető Lóránd

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!