ERDON Helyi hírek

2011.11.22. 15:33

Esküvői kiállítás a sportcsarnokban

November 25-27 között rendezik meg a harmadik Top Mariage & Events esküvői kiállítását a nagyváradi Antonio Alexe sportcsarnokban.

November 25-27 között rendezik meg a harmadik Top Mariage & Events esküvői kiállítását a nagyváradi Antonio Alexe sportcsarnokban.

 

A pénteken nyíló Top Mariage & Events expón minden olyan szolgáltatást megtalálhatnak, amely egy esküvő, keresztelő, születésnap, céges buli vagy egyéb speciális esemény megszervezéséhez szükséges. A vásáron éttermek, esküvői- és estélyiruha szalonok, kozmetikusok és fodrászok, dekorátorok, fotósok, videósok, együttesek mutattják be ajánlataikat. A rendezvényt Mihai Dacin főszervező ismertette tegnapi sajtótájékoztatóján. Elmondta: „az esemény azokat a párokat célozza meg, akik a jövő évben tartják esküvőjüket, de azokat is, akik megfelelő helyet vagy rendezvényszervezőt keresnek egy keresztelő, bankett, születésnap vagy egyéb esemény megszervezéséhez.” Továbbá az érdeklődők a 2011-es karácsonyi és szilveszteri ünnepségek ajánlatait is megtekinthetik. A nagyváradi és Bihar megyei résztvevők nem csak a sportcsarnok folyosóin állítanak majd ki, hanem a sporttéren is. A játéktér közepén pénteken és szombaton 16 óra után divat- valamint ékszer bemutatókat szerveznek. A sportcsarnok előtt kibérelhető limuzinokat tekinthetnek meg.

 

Ajándékok

Minden századik látogató különböző értékű vásárlási utalványt nyerhet. Továbbá három esküvői ruhát is kisorsolnak a szervezők, amelyeket a vásáron kiállító szalonok ajánlottak fel. A belépőjeggyel együtt minden hölgy kap egy tombolát, amelyet kitöltve a bejáratnál található úrnába kell dobni. A nyereményeket mindhárom nap, pénteken és szombaton 20 órakor és vasárnap 18 órakor sorsolják ki. Az érvényes tombolajegyeket (rendesen kitöltve) a ruhákat felkínáló szalonoknak kell átadni. A nyerteseket telefonon értesítik, az ajándékot vasárnapig vehetik fel, személyi igazolvánnyal. A főszervező újságírói kérdésre elmondta: „a két héttel ezelőtti esküvői vásár miatt, ugyan volt egy kis probléma, néhány kiállítónak áthúzták a számításait, de meg tudtuk oldani. Két esküvői vásárt megtartani nehéz, de nem lehetetlen. Van olyan ügyfél, aki mindkét vásáron kiállít.”A Top Mariage & Events az utolsó vásár 2011-ben, amelyet a Top Press – media, pr & events szervez. Mihai Dacin hozzátette: „a 2012-es évben újból jelentkezünk a már jól ismert vásárokkal. Márciusban lesz a turisztikai vásár, áprilisban az építkezési vásár, júniusban az autó kiállítás, szeptemberben a Top Expo vásár és novemberben pedig az esküvői vásár.”

 

Program

Egy belépőjegy ára három lej. A vásár pénteken, november 25-én 12-20 óra között, szombaton, november 26-án 10-20 óra között és vasárnap, november 27-én 10-18 óra között lesz nyitva. A bejáratnál mindenki egy ingyenes katalógust kap, amelyben a kiállítók listáját és reklámokat találhatnak.

 

Nagy Noémi

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!