Elektromos hulladékgyűjtés Nagykárolyban isOktatóvideókkal segít a végzősöknek a Magyarságkutató Intézet
A sorozat célja az iskolában megszerzett ismeretek összefoglalása és kiegészítése.
Romániában második napja csökken az új fertőzések száma
Romániában második napja csökken az új koronavírusos fertőzések száma – olvasható a stratégiai kommunikációs törzs által hétfőn kora délután közzétett napi összesítésben.
Idegenlégiósok dobták a legtöbb kosarat
Kris Richard  bizonyult a Nagyváradi VSK legeredményesebb játékosának az idei szezonban, amely során a váradi kosárlabda együttes harminchét hivatalos mérkőzést vívott. Az amerikai-román kettős állampolgársággal rendelkező Richard mind a 37 találkozón játszott, és 486 pontot dobott, negyvennel többet, mint az egy meccsel kevesebbet szerepeltetett Aaron Broussard.
Támogatás
Esély sincs arra, hogy május közepe előtt folytatódjanak Romániában a labdarúgó-bajnokságok, úgy a legmagasabb (I., II. Liga), mint a legalacsonyabb, megyei szinten rendezettek (negyed- és ötödosztály), ezért a futballklubok ott próbálnak segíteni játékosaiknak, ahol csak tudnak.
„Kontúrt kap” Várad sport ékköve
A koronavírus-járvány ellenére tovább folytatódik Nagyvárad egyik sport ékköve, az 5.265 férőhelyes sportcsarnok építése, amelyben a sportesemények mellett 7.224 néző befogadásával egyéb rendezvényeket is lebonyolíthatnak majd.