ERDON Helyi hírek

2019.05.28. 09:33

Együtt a kicsik nagy napján!

Idén az Ovisuli Egyesület a Szigligeti Színház Lilliput Társulatával és a Fan Ice cukrászdával ünnepli meg a gyereknapot.

Idén az Ovisuli Egyesület a Szigligeti Színház Lilliput Társulatával és a Fan Ice cukrászdával ünnepli meg a gyereknapot.

Szombaton, június 1-jén, 11 és 21 óra között minden gyermek, aki eljön a Fan Ice cukrászdába (Republicii 26. szám) egy ingyen gombóc fagyit és egy lufit kap ajándékba, Ludescher Gabriella vállalkozónak köszönhetően. Délután 16 és 17 óra között a Szigligeti Színház Lilliput Társulata látogat el a cukrászdába, meglepetéssel is készülnek: a nagysikerű Trón alatt a király című mesejáték macskái fogják a gyerekeket szórakoztatni, fagyival kínálni, sőt még az előadásból ismert dalok is felcsendülnek! Később, 17 és 19 óra között kézműves foglalkozással kedveskedünk a gyerekeknek, Garnai Tímea és Kuzsma Andrea óvónénik jóvoltából, valamint 18 órakor a cukrászdába látogat Tibi Bohóc (Lélek Tibor). A két órás, ingyenes foglalkozás Pető Dalma nagyváradi önkormányzati képviselő ajándéka a gyerekeknek. ,,Legyünk együtt a kicsik nagy napján!” – szerepel a meghívóban.

Szeretettel várják a családokat!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!