ERDON Helyi hírek

2010.11.03. 17:18

Civil szervezetekkel közösen

<p>Szatmár megye — A Szatmárnémeti Szociális Gondozói Hivatal (SPAS) munkatársai negyedik alkalommal szervezik meg a Szent Miklós elnevezést viselő karitatív akciót. Ez december 1. és 3. között zajlik, s célja a szatmárnémeti illetőségű, szerény anyagi körülmények között élő gyermekek, családok megörvendeztetése Mikulás ünnepe alkalmából.</p>

A Szatmárnémeti Szociális Gondozói Hivatal (SPAS) munkatársai negyedik alkalommal szervezik meg a Szent Miklós elnevezést viselő karitatív akciót. Ez december 1. és 3. között zajlik, s célja a szatmárnémeti illetőségű, szerény anyagi körülmények között élő gyermekek, családok megörvendeztetése Mikulás ünnepe alkalmából. Az akcióba olyan szatmárnémeti civil szervezetek kapcsolódtak be, mint a szatmárnémeti Langdon Down Transilvania Egyesület, a Szent Benedek Egyesület, amely autista gyermekek számára biztosít óvodai és iskolai nevelést, az utcagyermekekkel foglalkozó Stea Egyesület, vagy a hátrányos helyzetben élő gyermekeket és fiatalokat felkaroló Gyermekekért, Közösségért, Családért Alapítvány (FRCCF).

A szervezők bármilyen szerény felajánlást szívesen fogadnak, akár magánszemélyek, intézmények vagy cégek részéről érkezzen az. A karitatív akció sikeréhez élelmiszerrel, játékkal, kizárólag új ruhával vagy pénzzel járulhatnak hozzá a támogatók, akik szándékukat november 17–ig jelezhetik a 0261–714195–ös telefonszámon. Aki úgy dönt, hogy anyagilag is támogatja az ajándékozást, a következő bankszámlára utalhatja felajánlását: Banca Transilvania; RO31BTRL03101205S05930XX – RON; C.I.F. < 25631791 Asociaţia Multiculturală de Psihologie şi Psihoterapie.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!