ERDON Helyi hírek

2008.03.06. 14:34

Aranylakodalmasokat köszöntöttek

<p>Nagyvárad - Csütörtök délután a nagyváradi Lakossági Nyilvántartó Hivatal szervezésében a városháza dísztermében került sor a fél évszázada összeházasodottak köszöntésére. <a href="http://video.erdon.ro/members.erdoneditorial/Aranylakodalmasokat%20k%C3%B6sz%C3%B6nt%C3%B6ttek.mpg/viewer.html" target="_blank"><img class="ERDON_RTEimg" width="10" height="10" alt="" src="http://www.erdon.ro/bilder/icons/video.png" style="" border="0" /></a></p>

Ezúttal ötvenhét párt hívtak meg, akiknek Mihai Groza polgármester gratulált, majd nyújtott át számukra oklevelet és egy 500 lej értékű pénzösszeget tartalmazó borítékot.
Az ünnepeltek közt volt a képen látható Nistor házaspár is: Mária és András 1957. december 6-án mondták ki a boldogító igent. Elmondásuk szerint a becsületes munka, a szeretet, a megértés és az egymásba vetett bizalom a fő okai annak, hogy több mint ötven esztendő elteltével még mindig együtt vannak.
A polgármesteri hivatal I. emeleti 118. számú irodájában továbbra is várják azon nagyváradi lakosok jelentkezését, akik legkevesebb ötven éve házasodtak össze, és még nem részesültek elismerésben. Szükséges iratok: a személyi igazolványok és a házassági oklevél eredetije és fénymásolata. Bővebb felvilágosítást ezzel kapcsolatban a 0259/40-88-25 telefonszámon adnak.
Ciucur L. Antonius

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!