ERDON Helyi hírek

2018.04.09. 13:09

Anyák napi rajzpályázatot hirdettek

Az Ovisuli Egyesület és a nagyváradi Fan Ice cukrászda rajzpályázatot hirdet gyermekek számára, Az én anyukám című rajzokkal lehet jelentkezni április 22-ig.

Az Ovisuli Egyesület és a nagyváradi Fan Ice cukrászda rajzpályázatot hirdet gyermekek számára, Az én anyukám című rajzokkal lehet jelentkezni április 22-ig.

A pályázat három korcsoport számára érhető el: óvodások, elemi osztályos és 5-8. osztályos iskolások számára. A formai követelményeket tekintve: a rajz mérete A4-es méretű lehet, a lap hátoldalára kell írni a pályázó gyermek nevét, életkorát, iskoláját/óvodáját, osztályát (iskolás diák esetében), édesanyja/édesapja/törvényes képviselője nevét, email címét, telefonszámát. Fontos, hogy egy pályázó csak egy alkotással jelentkezhet. Az alkotás csak kézi technikával készülhet, a gyermekek használhatnak színes ceruzát, filctollat, temperát, pasztellkrétát stb. A rajzok leadásának határideje április 22. A rajzokat két módon lehet eljuttatni a szervezőkhöz: lefényképezve/bescannelve el lehet küldeni e-mailben az ovisuli@yahoo.com mail címre, vagy a Fan Ice cukrászdában (Republicii 26. szám) elhelyezett gyűjtődobozba lehet bedobni, minden nap 10-20 órák között.

A verseny menete

A beérkező, bedobott rajzokra az Ovisuli Egyesület Facebook-oldalán lehet szavazni április 24. és május 4. között. Mindhárom kategóriában az a gyermek nyer, amelyik a legtöbb szavazatot kapja az elkészített munkájára, így végül három nyertest neveznek majd meg. A nyertesek nevei az egyesület Facebook-oldalán tekinthetőek majd meg, valamint e-mailben és telefonon is értesítik majd őket.

Díjak

Pető Dalma, az Ovisuli Egyesület elnöke és önkormányzati képviselő kiemelte, hogy a verseny célja az, hogy a gyermekek és szüleik közelebb kerüljenek egymáshoz, éppen ezért hirdették meg ezt anyák napjára. A díjakat is úgy válogatták össze, hogy azokat ne csak a gyermek élvezze, hanem a családja is. Az óvodás és elemi osztályos kategóriák nyertesei egy-egy 100 lej értékű utalványt nyernek, amely egy családi meghívást tartalmaz, a Fan Ice cukrászdában lehet felhasználni. A díjakat Ludescher Gabriella vállalkozó, a Fan Ice cukrászda tulajdonosa ajánlotta fel.

Az 5-8. osztályos kategória nyertese számára Pető Dalma önkormányzati képviselő egy családi belépőt (2 szülő/törvényes képviselő és gyermekek) ajánl fel a nagyváradi Nymphaea Akvaparkba.

A szervezők mindenkinek sok szerencsét és csodás anyák napi készülődést kívánnak. További információk az Ovisuli Egyesület Facebook-oldalán kaphatóak, valamint az ovisuli@yahoo.com mail címen és a 0740186308-as (Pető Dalma) telefonszámon.

Törő Enikő

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!