ERDON Helyi hírek

2008.08.18. 15:21

Alkotótábor Érmihályfalván

<p>Bihar megye - Az érmihályfalvi Marcsó József Képzőművészeti Kör augusztus 22 és 30 között rendezi meg második alkotótáborát.</p>

Pénteken, augusztus 22-én tábornyitó összejövetelre kerül sor a helyi Philadelphia Alapítvány székhelyén, mely egyébként a nem helyi alkotók otthona is lesz a tábor idején. Szombaton a szervezők a város környékét bejáró kirándulást rendeznek a 9 helyi és 7 vendég (nagyváradi, székelyhídi, hajdúnánási) alkotónak, íjászbemutatóval közreműködik a Pusztai Farkasok Íjász Egyesület. Vasárnap a Városi Múzeumban kiállítás nyílik a nemrégiben Tiszadobon tartott alkotótábor anyagából. Hétfőtől péntekig a munkáé a főszerep, a fő téma idén az első nő, Éva alakja. Közben hétfőn, szerdán és pénteken gyerekeknek is tartanak foglalkozásokat a Vörösmarty utcai (Kisújváros) iskolában. Augusztus 30-án lesz a táborzárás, amikor ugyancsak a Múzeumban berendezendő tárlaton (később pedig a könyvtárban) lehet majd megtekinteni a táborozás ideje alatt készült alkotásokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!