ERDON Helyi hírek

2015.03.18. 13:34

A Víz Világnapját ünneplik

Mint minden évben, az idén is a Körösök Vízügyi Igazgatóság számos rendezvénnyel, állami intézményekkel, iskolákkal, cégekkel és civil szervezetekkel közösen ünnepli a víz március 22-i világnapját.

Mint minden évben, az idén is a Körösök Vízügyi Igazgatóság számos rendezvénnyel, állami intézményekkel, iskolákkal, cégekkel és civil szervezetekkel közösen ünnepli a víz március 22-i világnapját.Ennek megfelelően március 19-én a Tartsuk tisztán a vizeket! nevű akció keretében az intézmény munkatársai a Iuliu Maniu Görög Katolikus Líceumba látogatnak. Március 20-án, pénteken 11 órától több mint 100 önkéntes részvételével a berettyószéplaki víztároló környékét, illetve a belényesi Nyímesd patak völgyét takarítják. Március 24-én, kedden ünnepi gyűlést tartanak, melynek fő témája az aszály- és árvízellenes tervek. Március 26-án, csütörtökön pedig hidrológiai szimulációs gyakorlatra kerül sor a váradi víztelepnél, a Sebes Körös partján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!