ERDON Helyi hírek

2019.06.05. 10:18

A Dekoart Ceramic, a ShopExpert és a Termoflux a Nagyvárad Expón

Összesen 26 cég vesz részt a Nagyvárad Expón – a lakás-, építkezési anyag, szerelvény és dekorációs vásáron, mely június 8-án és 9-én lesz az ERA Parkban. A Dekoart Ceramic, a ShopExpert és a Termoflux mutatkozik be a továbbiakban.

Összesen 26 cég vesz részt a Nagyvárad Expón – a lakás-, építkezési anyag, szerelvény és dekorációs vásáron, mely június 8-án és 9-én lesz az ERA Parkban. A Dekoart Ceramic, a ShopExpert és a Termoflux mutatkozik be a továbbiakban.Nagyvárad. Aki valami szépet és minőségit akar a személyes terébe, annak a Dekoart Ceramic rendelkezésére bocsát sok járólapot és csempét, változatos modellekben és kitűnő minőségben, a legnevesebb spanyol gyártóktól. A kiállításon a legutolsó trendeket lehet látni, hiszen a résztvevők a legfontosabb szakkiállításon vesznek részt.

A Dekoart Ceramic bemutatóterme Nagyváradon, a Kolozsvári út 42. szám alatt található, tel.: 0771–273–655. A felső felületei a legmodernebb burkolóanyagokkal vannak ellátva, hogy látni lehessen, hogyan néz az majd ki a megrendelő lakásában. Ugyanott találhatóak akkumulátorok, mozaikok, 3d-s dekorációs táblák, fürdőszoba-berendezések, ugyanakkor különböző mintázatú kerámiák, melyek tökéletesen imitálják a fából készült termékek mintázatát. Annyi fajta található, hogy azt érdemes személyesen megnézni. Az érdeklődők katalógusokból dokumentálódhatnak a legfontosabb szállítókról, de egy szakképzett csapat is rendelkezésükre áll szaktanácsadással.

ShopExpert

A ShopExpert öt éve a Bosch Profesional és Makita Profesional elektromos eszközök első számú forgalmazója az országban a www.shopexpert.ro felületen. A legfelszereltebb bemutatóteremmel büszkélkedhet Európában, mely az Aradi út 99. szám alatt található, szemben a reptérrel. A cég várja a Bihar megyei érdeklődőket – és nem csak, a Nagyvárad Expóra, különleges ajánlatokkal és tombolával. Első díj: Bosch GSR 18-2-LI PLUS – fúró- és csavarozógép két Li-Ion akkumulátorral, 2Ah, 63Nm + táska (695 lej). További információk: www.shopexpert.ro vagy tel.: 0730–922–322.

Termoflux

A Termoflux teljesen román tőkével működő cég, melyet 2007-ben azzal a tervvel alapítottak, hogy a román vásárlók hozzájussanak a termikus berendezések legmodernebb kínálatához, különös tekintettel az alternatív energiafelhasználásra, melynek alapja a talajból nyert, vagy a napenergia, illetve a szélenergia. Már az alapítás után megkezdte az együttműködést a legnagyobb gyártókkal: Oventrop Germania, Nibe Suedia, KNV Austria Solar Focus Austria, ennek eredményeként a legjobb minőséget tudják kínálni a vásárlóknak. 2007 félévétől kezdődően a Termolux megkezdte a cellulóz és farost alapú szigetelések gyártását és forgalmazását, melyek a legjobb szigetelési teljesítményt nyújtják, és az északi országok épületeinek 80%-ban ezt használják. Összegzésként, a cég 2007 óta a kliensei számára teljes szolgáltatást nyújt szigetelésben, ezzel elkerülve az utólagos panaszokat a működést illetően. A Termoflux az utóbbi időben a hőszivattyúk és napelemek forgalmazására tette a hangsúlyt, 2012-ben pedig egy lelkes mérnöki csoporttal megkezdték egy saját hőszivattyú kifejlesztését, különleges minőségben és kisebb árban, mint az importból származó.

26 cég az expón

A Nagyvárad Expó, a lakóházak, épületek, berendezések és dekorációk kiállítása és vására az Inform Media, a Bihari Napló, a Jurnal bihorean kiadója, az Erdon.ro és Bihon.ro működtetőjének, egy új nagyszabású rendezvénye, amit 2019. június 8-án és 9-én tartunk meg az Era Parkban. A rendezvényre várjuk az ingatlanfejlesztőket, az építő- és szerelőanyag-gyártókat, a belső és külső építészeti, valamint a kertészeti cégeket. A Nagyvárad Expóra jelentkezhetnek műépítészeti, formatervezési, topográfiai cégek, valamint ingatlan-, illetve hitelközvetítők is. A Nagyvárad Expóra jelen pillanatig 26 cég iratkozott fel. Ezek a BU BU Bucătarul Burlan (hordozható, megfordítható grillező), Holx by Ramon, Anastasia Residence, Dekoart Ceramic, Deve Prodexim, Mobexpert, Motoutilaje Brumă, Victoria Rezidenţial prin Casa Regal Imobiliare, Matros, Riwowi, Agrisorg, Alcas Italia, Happy Pool, SculePrime.ro, Leroy Merlin, Kinetic Body, Master Garden, Arikan, Instal Casa, Imperial Glass, Porcelanosa, Sophia Oradea, Casa din Chirpici, Termoflux, ShopExpert és BioDry.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!